Tuesday, 24 September 2013

Ponteng :\

Hari ni , dengan ada nya post ni .. Harapnya takde lah orang kata bila Nuha tak datang sekolah je .. 
PONTENG , PONTENG , PONTENG ! Padahal tak pon -,- Whatever , dorang msti tak tau beza ponteng dengan tak hadir atau tak tau apa yg terjadi dekat Nuha . Kay , Fitnah Kay ..

Capital I : Tak datang sebab pe ?

Okay , penyibuk .. Nuha rimas -_- Kalau ade post ni pon , bukan dorang nak dengar baca post ni pun ! Kay , sekarang ni .. Ada Orang *tu tanya , kenapa marah org yg tanya tanya dekat Nuha kenapa tak datang dan kenapa tak suka org ckp Nuha ponteng ?

Jawapan : Nuha tak suka orang menyibuk yang nak tau pasal orang . ( Opss .. Kecuali kawan rapat yang prihatin tak kena masa ) & Nuha tak suka org ckp Nuha PONTENG sebab Nuha tak hadir ada sebabnya    -,

Btw , ada sorang budak ni *Capital H* , dia pengawas .. Then , Nuha tak suka perangai dia yang mengada tak bertempat . Gurr Gurr .. ( Eh eh . Ngumpat pulak !! Padam , Padam ! -_- )

Btw , Terima Kasih tak terhingga kepada
SHARIFAH ALEEYA , NUR BATRISYA KAMAL , NUR IZZAH FARZANA , NISA NURAIN , AMIRA NABIHA , AFIFAH IRDINA AFZA , NUR IZZATI , NUREEN NATASYA
sebab selalu berada di sini ketika susah dan senang .. Heee :D

Dah dah . Berbalik pada topik asal :D

Kadang Kadang Ni Sebab Sebab Tak Datang :

 Pening Bagai Nak Meletup Kepala -,-
 Demam 
 Kaki Sakit

Haahha , nampak mengada en ? Okay , yang pening tu memang kena percaya sbb Nuha spatutnya pkai cermin mata .. Sbb degil , meh la sndiri tanggung sakit -.- 

Yang Demam tu , memang sekali sekala je -.-

Kaki sakit ? Hmm , smalamnya msti ada aktiviti penat . Msti ! Kalau xde , npe leh skit kaki lak ? Ok ngada , ngada ..

Okay .. Baaaai !