Saturday, 14 December 2013

Mampu Bersabar ?

          
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5savdKCvx1qdcel5o5_250.gif

Assalamualaikum^^
Okay . Dah baca Cbox Nuha ?

Terima kasih sebab sedekahkan pahala kat Nuha . Muahahaha . Terharu titew http://media.tumblr.com/tumblr_m7ehlt0Ea81qdlkyg.gif

Kejap ! Nuha nak jawap semua ' permintaan ' dengan ' kutukan ' tu .

Header's Owner : Lain kali , pergi sini --> TEKAN --< Tengok ! Nuha takde pun letak nama Nuha sebelah Header yang di'share' tu . Dah terang benderang den tulis ( Bukan Nuha Punya ) . Tapi , Nuha nak tanya dua shoalan ... Apa salahnya Share ? Ni betuii ke Header tu punya Owner ? Cuba letak link sikit !
 http://dl6.glitter-graphics.net/pub/417/417726d21rk0pvpp.png


Tau lah header tu memang http://i873.photobucket.com/albums/ab293/mtansayni/cboxsmililes/blogs/new/098.gif 
Tapi janganlah memalukan orang lain . 
Berdosa , tau tak ?
Islam tak pernah ajar memalukan orang .
Cikgu pun dah ajar , jangan memalukan orang lain .
Sekian dari Ustazah Nuha Khalid http://media.tumblr.com/tumblr_m89lslxjTr1qdlkyg.gif   

Lagi satu permintaan yg org minta ! Chingu namanya ? Wakakaka xD
 Bukan permintaan ni .. Hmm .. Apa org panggil ? Ohh , kutuk ! :D

Wahai Ciku .. Ehh ! Cinguu , tolong maafkan diriku inii .. Moga sedekahkan pahala saya dengan lebih banyak lagi .. Saya tumpang gembira . Sebab saya yang dapat ! http://media.tumblr.com/tumblr_m89rmiXDko1qdlkyg.gif 

Wahai Cinguu , Saya minta maaf atas kekerasasanperasan saya .. Saya cakap tak suka blogskins , bukan tak suka awak ! http://media.tumblr.com/tumblr_m89hgffY0h1qdlkyg.gif  http://media.tumblr.com/tumblr_m3wh6fsRXs1qdlkyg.gif 

Tak suka blogskins , bukan bermakna saya cakap saya pandai edit . Mohon bukak mata luas2 ! Baca dengan mata yang terbuka , bukan mulut yang terbuka http://media.tumblr.com/tumblr_m89rmiXDko1qdlkyg.gif

Sekian .. 
Entri dari penyabar professional & penyindir professional ,
http://www.onlinesignature.in/im/03-11-13/484279083233510031113.png
http://2.bp.blogspot.com/-fnIZ47kmlfs/TkukT-Lg4gI/AAAAAAAACY4/FYXEpWW3QI8/s400/footer1.png