Monday, 30 December 2013

School ?

Assalamualaikum ^^

Tu diaaaa tajuk diaa ... Sejam pikir tajuk . Nuha Khalid berjaya menyiapkan tajuk yang mempunyai 6 huruf . Alahaii = =' 

Malam ni .. Mood rajin nak menaip tu adalah jugakk .. Wkwkwk

Esok ,

In Sha Allah , pergi beli alat tulis . Wkwkwkwk ... Biasalahh .. Ni cara gua  Perangai last minute memang dah sebati dalam jiwaa nii .. Cewahh 

Baru perasan pulak , dah lama dah lama dah lama dah lama dah tak buat entri baru . Sori lah yeee ... Buat korang tumbuh janggut pulak nak tunggu 

Biasa ,

Bila dah bulan December ... Macam makin malas lah nak taip 
Macam ? Ehh memang malas lah nak taip !! Almaklumlah , cutiii ~~ 

Okayy .. Sekarang ----- Mohon baca dengan nada berlagak yang terlampau -----

Nuha yang cantik comel bertambah lagi manis semanis sirap bandung yang terlebih susu .. 
Ingin mengistiharkan ...
Nuha yang cantik comel bertambah lagi manis semanis sirap bandung yang terlebih susu dah berjaya menulis 50 muka surat dalam ...
DIARI . Yeyay -,-

 ------------------------------------
Krik2 .... 
------------------------------------

Diari tu akan ditulis SEBULAN 6 muka surat . Hebat , kan ?  
Tu pun .. belum pasti 6 muka surat bila dah sebulan tu .. Yeleee .......... Masa tuu , Buku tulis sekolah sendiri pun tak siap menulis lagii .. Lagi2 diari ?? Memang malas bebenau ...

* Pukul tangan sendiri * 

Kantoiii tak siap kejeeeeee ... Ayok Ayok ... Tatayokkk ...

Bgtau lerr cikgu ~~ Bgtau cikgu 2013 tauu .. Jangan 2014 .. Eh2 

Okay2 ... Kena bangun awal pagi nii .. Beli alat tulis .. wkwkwk 
 Lusa nak pi sekolah dengan pakaian yang 'bolela tahan baru' .. 
sebab .. tahun lepas memang TAKNAK pakai kasut bertali & tudung 2 lapis .. Tahun 2014 .. Rasa nak buat lain skit .. Baru deboom ! 

Hok aloh .. Sekolah je pun ><

Semangat ke sekolah dah membuak buak buak buak buakk ..... 

----------------------------------------------------
~ 2014 ~
SAYA BUKAN KEJAR HOT .
SAYA KEJAR CIKGU UNTUK AJAR SAYA !! 
-----------------------------------------------------

Alahaii .. Rajin pulak taip bende nii .. = ='
http://2.bp.blogspot.com/-fnIZ47kmlfs/TkukT-Lg4gI/AAAAAAAACY4/FYXEpWW3QI8/s400/footer1.png