Monday, 24 February 2014

Eheh :p

Dah berpuluh hari berlalu daripada tarikh birthday wakakakak :p Ni pasal petang birthdayday tu ada pemilihan bola jaring . Takda masa . Ahahahah jangan tanya pasal bola jaring , dah tarik diri xD 
Okay senanya sekarang ni tengah buat homework tapi .. okay tapi .. macam biasalah, mesti ditangguhkan :p
Tangguh-tangguh-tangguh tak siap ,
Tangguh-tangguh-tangguh tak siap ,
Inilah masalah pelajar sekarang ini , sungguh tidak mengenal langsung erti guru-guru yang mengajar & bersusah payah naik tangga , cari kelas demi mengajar murid-murid di sekolah . Apabila esok tiada subjek yang mempunyai kerja rumah , pasti ditangguhkan hinggalah pada hari lusa . Barulah terkocoh-kocoh menyiapkan kerja rumah yang diberikan . Sungguh perkara ini perlu diambil tindakan dengan segera ! Ewah bule , ewah bule .. Siapa tak suka takpayoh baca ye :p Saja memerli diri sendiri je tu senanya .
Haritu cakap eden akan dapat banyak birthday prejent kan ? Hok aloh , sikit ja senanya . hek ele , hek ele .
Batak betui ha tui tui tui .
Okay setori yang senanya eden nak cito ni ..
senanya nak cakap citer Running Man ep baru dah klua je eheh :p
Okay bye xD 
Nak dengar lagu twinkle star versi bahasa India :D
CLICK HERE :p