Monday, 17 February 2014

Tomorrow♥

Assalamualaikum ^
Hola readerss ^_^
Weehaaa tomorrow is my birthday !  ( 18.2.2014 )
Tomorrow is my birthday .. Hmm I will get a lots of gifts . Ewah mungg .. Entah ada ke orang nak hingat tarikh lahir yang cuma setahun ni ?  Tapi takpa .. kita kena bersabar dengan apa yang terjadi .. Kalau tade orang nak sambut birthday kita pun takpala kan .. Kita boleh celebrate sendiri kat umah . Makan coklat , buat kad sendiri . Happy Birthday To Me ! Hoorayyy !!!! Say la sorang-sorang .. Dalam masa 3 saat , sure hati menjadi gundah gulana  Hehe tapi semua kata-kata ni senanya penyedap hati je .. Siapa yang nak hasilkan nilai positif dalam diri tu ... Dipersilakan :p
Btw Nuha memang mengingin nak satu kad .. Memang tak dapat-dapat daripada dulu sampai sekarang :p
Nuha nak kad .. Yang tulis :

-------------------------------------------------------------
Ohoi :) 
Happy Birthday SI COMELLLL♥ 
Dari ,
Cikgu Zuhana
-------------------------------------------------------------
Yang Cikgu Zuhana tu abaikan la ye . 
Okay sekarang Nuha nak makan .. Makan .. Hadiah birthday  Hahah takde la centu .. Takkan hadiah birthday memang nak kena makan ? Kalau centu ..
" Bu belikan pizza lagi 5 keping .. Belikan sos Cili lagi .. Sos Cili dah habis kat rumah "
Okay byebyebye :)) 
Nnti Nuha bagitau ape tragedi esok .. Hahahah