Monday, 18 August 2014

Fontangan

Hai :D Em fontangan , lebih kurang handphone la maksudnya . Masha'Allah , Nuha . 
You can see , fon sekarang dah makin canggih . tersangat . peh . Hahahahhah tapi harga pun tersangat . en .
Ada fon , murah je but dia punya fungsi tiptoptiptoptaptep . Power gila au . 
Vivo hahahahha tak silap . Tak vavi but power . Masha'Allah , Nuha .
Bukak camera , halakan dekat skrin .. takyah tekan , dah captured dah . hamboi kau . Yang takpaham tu sokay2 , buat-buat paham and search VIVO ke apa dekat atok makcik moyang nenek pakcik google . Masha'Allah Nuha .
Before that , tekan INI HAA . Web paling lawa dalam dunia ini . Hahhaa ;) 

For Nur Batrisyia Kamal bt Zamshol Kamal . Kau pindah aku pancung kau . Masha'Allah Nuha . 
Okay-okay-okay , syok sangat guna underline "lawa" ni . xD Yela en template sekarang code-code banyak ada la pulak . Chance ni . :D . Btw sekarang tengah nk kumpul duit beli fon jenama Lenovo . Er . Tadi lebih-lebih ckp pasal vivo but beli nya lenovo . Masha'Allah Nuha . Haih . xD