Tuesday, 26 August 2014

Pink ?


Ramai oh yang tanya , nuha ni like pink ke apa senanya .
Senanya ni , i like blue color tapi blog ni en dah lama . Dulu2 kan rmai gegel suka pink color en . 
Dulu blog ni bina lagi teruk pink dia . xD So tu yang tukar sikit ke pink cair .

Memang ah nak tukar ke blue color tapi masalahnya nak buatnya tu tempoh dia sehari 16 hours . Sabtu Ahad sibuk , Monday to friday lagi sibuk do hm .

Fyi , nak buat blog perlukan ketenangan dan kesepian dan keselesaan dan kjdlNDojsfhoHF .
Nak buat cane en kalau pagi petang sekolah , malam pun tak free gak . Hw , hw , hw . hm .

Bratz // Sof , Nuha , Cikpa , Bat

Awh xD 
#Friend
#Merdeka57