Monday, 8 September 2014

Budus semua tak sayang aku ╯︵╰

Senanya nak buat farewell party for Bat kat KFC , then dia tak dapat datang .
I dah invite ramai do including dengan pakwe dia .
Dia lak tak datang hadomak .
Senanya 
Dia ni 
Nak
Pindah .
MACAM BODO 
Dah ah Nisa my bffl pun nak pindah bulan depan .
PE NI SEMUA NAK TINGGALKAN AKU NI DOMAKKKK .

I Hate Batrisyia Kamal


I Hate Nisa Nurain 
Pe ah semua tak sayang aku . pe nak buat do tanpa dua ekor ni .
Kau selalu happy2 ngan aku .
Crazy2 ngan aku .
Carut2 ngan aku .
Ngumpat ngan aku . lol 
Then kau nak pindah lak . Haih sedih la sedih .
Kau dah ah susah senang aku cerita kat kau . Kau susah senang kau cerita kat aku .
Bila kau takde sapa je do aku nak cerita . Izzah ? Haih budus ah dia sorang je . Cipa ? budus ah dorang je . Alya ? Budus ah tiga orang ni je nak dengar aku cerita . Aku nak lima orang semua dengar pe aku nak cakap . Nisa kau en pendengar setia aku but kau selalu nyakat aku . Kadang-kadang memang ah rasa nak tibai kau tapi aku sayang kau gila budus . 
Bat , kau pun selalu cakap aku bodoh and aku pretend cam aku terasa . Padahal tak pun . Then i said you bojio bengap budus bangang semua . hahahhahah aku dah kata tadi kau selalu carut2 ngan aku . 
Sedih ah do . babai^