Tuesday, 30 September 2014

Stress

New song ^-^

Batrisyia Kamal , bff nuha dah kat Sabah sana . Kalau dia gi sini balik , tak bawak keychain ke apa ke . Memang kena belasah . Walaupun 10 tahun akan datang dia balik sini ke .
Hm
Hm
Hm
Hm
Udah ye nuha udah .

13/10 . Tak silap , ada upkk . Masa tu kebetulan my brother konvo . Takleh pergi ah . Sadis . Tapi takpa its okay . 
13/10 tu CAM lama , tapi tak senanya . 
Sekarang dah 30 Sep . Belum lagi study . Haih nuha , nuha . 
Memang ah risau pasal Upkk , tapi risau gak pasal ujian akhir tahun kat sekolah kebangsaan . en . Sebab nak tentukan next year kelas apa . haih . dah ah banyak friend kat kelas sekarang ni . Dah de group gitu . 
Tapi masalahnya , nuha nak masuk sekolah agama . wahh . Jadi , nuha tak berapa nak focus about yang satu lagi . sekolah kebangsaan . kokorikulum pun macam ah rajin sangat nak pergi . Tahun depan upsr , baru nak study gila-gila . Tahun ni sambil lewa je en . Masha'Allah , Nuha . Bila nak sedar ni Nuhaaaa . Masa depan di tangan anda , nuhaa .
Sekarang takleh ah nak seimbangkan sk agama and sk kebangsaan tu ha . Padahal lagi berapa hari nak periksa . Haihh . 
Semuanya PASAL BENDA NI !
M.A.L.A.S
Kalau takdanya perasaan ni , dah lama periksa semua dapat straight A's . Takdenya orang dapat B , C , D , E , F marks dah . Semua confirm2 dapat straight A . Rumah takdenya yang bersepah-sepah , sebab setiap hari kemas rumah dengan perasaan TANPA MALAS . okay . tanpa malas . Tapi , sekarang . dah terbalik . Rumah ADEnya yang bersepah-sepah , sebab setiap hari kemas rumah dengan perasaan TANPA RAJIN . Ha ceni lah . Ceni lah zaman sekarang ahah . Teacher , cikgu , ustazah semua nak murid-murid straight A . Tapi , asal makin nak exam .. makin banyak kali tak mengajar ? 

Cikgu bersalin , alasan . Cikgu sakit , alasan . Masha'Allah , Nuha . Jangan mengumpat cikgu sendiri lah nuha haih nuha ni en .  
Tapi ramai yang cakap .. Teacher , ustazah , cikgu semua memang tak mengajar , tapi apa salahnya en study sendiri . Takkan ah nak maju dengan bantuan cikgu je . right ? Kena ah study sendiri jugak . Tapi MASALAHNYAAAA . 
Yang ni ha .
Tekan Sini untuk tengok masalah malas zaman sekarang . Kalau link tu masuk benda lain , tekan SINI pulak . 

Thank you kerana tekan :p 
Hate you kalau tak tekan . Hahah jk jk .

Nuha akan cuba & berusaha untuk 8A UPKK . Tapi dalam masa yang sama i will cuba nak buat markah cemerlang untuk sekolah kebangsaan . Walaupun tak 5A , 3A atau 4A pun jadi ah . Sebab my result memang dah teruk . Takda ah dapat C tapi teruk ah jugak bagi diriku yang ingin enjoy setiap masa ni c: 

Okay bye , thank you kerana membaca c: 
Nanti i will belanja acekerim . Hahah . 
Doakan Nuha yang lawa yang omei yang cantik ni .
Bye :)