Tuesday, 21 October 2014

Exam Lagi .________.



UPKK dah lepas , Alhamdulillah boleh jawab tapi bahasa Arab susah sikit . Baru nak happy-happy merdeka-merdeka enjoy-enjoy tetiba ada exam lagi next weeknya hadomak .  Kan baru lepas UPKK , memang rasa tak penting langsung exam akhir tahun hahahahah padahal dalam hati tengah risau sebab tak study . bukan malas , bukan . cam rasa upkk lagi penting tah asal tah . maybe baru lepas upkk and jiwa merdeka tu ada tu yang cakap centu hahaha . 

btw thank you kak 'Nia' :) . Thanks jugak untuk my friend nisa izzah cikpah alya bat sof semua . saja cakap thanks takpe en . 

Tapi standard 5 ni okay lagi dari darjah enam . lepas UPSR terus PSRA . Peh . Gempak . Lagi stress . So sekarang NAK TERASA ( lol ) nak study untuk final exam tu ha tapi . tapi . tapi . tapi tangan kenapa gatal sangat nak bukak Twitter semua ? haih why la why . Tu la en , susah nak kawal betul sebab dah jadi hobi en . Kalau nak study je , tetiba tangan terpegang phone pastu ter layan twitter . Tolong hapuskan twitter buat masa ni boleh tak ? Nanti nuha teringat twitter terus layan . Yang peliknya ter layan twitter tu berejam . padahal study baru berapa minit . 

Bila ibu tanya , " Tak study pun ? " 
So kita perlulah jawab
BREAK TIME ! 
Sekarang pun update blog sebab dah lama tak update . Last update . Tak silap . 30 Sept en ? Tak sabar gila nak birthday ///////// padahal lambat gila lagi . 18 Feb . Awok yang baca bagi hadiah . Nak cari hadiah best2 tak ? Tak kesah nak bagi nuha , boyfriend ( eh ) , friend , cousin , nenek ke ibu ayah ke .. Tekan SINI . Pastu kalau awok yang nak dapat hadiah boleh tekan SINI . Thank you ya 

Tak sabar tul nak habis exam-exam ni semua . merdeka so much . penat ah study . penat ah exam . esok memang cuti . tapi . tapi . tapi . kena study haih . Kalau lepas exam en nuha janji update blog + buat entri bebanyak . Doakan nuha 5A walaupun macam mustahil :') Sebab ada orang tegur nuha yang nuha ni kawan je ngan budak pandai en tapi nuha tk pandai pun cam kawan nuha tu . Wah . You kena cermin you dulu la before nak tanya aku soalan centu . Kau nak kata aku confirm tukar kelas lah tahun depan ? Cam kesah . Lagipun budak kelas aku sekarang bukan nak layan aku . sikit2 je . Tu pun yang nama2 tadi . Tapi tersesat sorang senior . hiks .
Ha okay bye :) 
Sys :D :D :D

Sincerely ,
Nuhahahaha