Sunday, 14 December 2014

Mungkir Janji

Just hiasan . Jangan pikir bebukan .
Hiks .
Senanya dah lama merdeka . 
Tah terlupa entri before ni ada janji yang lepas merdeka nak buat entri bebanyak tu en .
Hiks .
Macam dah lama sangat tak buat entri baru . Showi :3

Btw . Cuti ni takde ah pergi mana sangat . Melaka-Johor-Perak as always xD tapi banyak duduk rumah lah hahahahahah . memang setiap tahun rasanya pergi Perak akhir tahun ceni . Pastu alang alang sampai sana shopping untuk sekolah tahun depan . Baju pun dah kecik sikit . Taktau ah sebab gemuk ke apa ke , tapi saya rasa saya kurus lagiey :* Dah takpayah cakap pasal sekolah . AWAL LAGI AWAL LAGI 

Rasa beruntung sebenarnya sebab tiga minggu tak pergi mana mana ni diisi dengan kelas Hafazan dekat Sri Damansara . Diisi weh diisi hahahahahaha . Tapi bagus ah sebab 3 minggu RM50 + makan kat situ . makanan pun sedap ah jugak . Mula-mula ustaz kat situ suruh lancarkan yang surah pendek-pendek , lepastu makin lama makin panjang ah surah kena hafal . Last day Hafazan 11/12 .

Tapi yang tak sukanya cuti cuti ceni kena bangun pagi pastu siap siap pukul 830 keluar . eheh :p
Ha ni . Alhamdulillah ada cousin yang minat nak masuk kelas Hafazan tu jugak , so dia teman lah . ada ah kawan sikit . Ye ah ramai kat situ sama sekolah , rumah dekat dekat , nuha sorang jauh kot . hahahahahah 

Lepas habis 3 minggu , masa untuk menyepahkan dapur sekejap . Cuba cuba buat kek yang tak pernah buat & tepung kek yang dah beli tapi tak buat buat . Nasib baik sedap . ofc lah sedap . eh riak eh riak astaghfirullahalazim .

Okay sekarang topik baru . 

Kan ada kawan nuha yang pindah kat Sabah tu , dia nak datang Malaysia sekejap . WEH SEKEJAP PUN RASA BAHAGIA WOI .  Memang tachabar nak tunggu dia balik ni . Rindu gila . Tapi tak confirm boleh jumpa dia haih tu yang sedih sekarang ni . Ibu ayah nuha macam ah boleh hantar . Tumpang kawan kot .

Ha ni . Masa sebelum cuti ni , cikgu ada bagi gambar sekelas . Masa ambik gambarnya tu kawan nuha (Bat) tu belum pindah lagi . memang sedey tengok gambar tu . Dah elok elok nak cuti tetiba rasa sedih pulak . Bat punya pasal ah ni . Mari kita bunuh dia .

Okay gtg , bye :)
Nuha