Sunday, 25 January 2015

Upsr



UPSR
hahaha upsr .
hahahaha ha ha ha hm
Hello .
Tahun 2015 ni en nuha year 6 . 
yu pi es ar :'(
LAST yu pi es ar :'(
So kalau nuha tak update ke pape ke sorry sangat sebab azam baru tahun ni nak study betul-betul . ni srs ni . jangan ah gelak . 
Sumpah takut tahun ni upsr . darjah enam ke ? belum rasa lagi senanya .
tapi sekarang ni dah bajet sikit sebab dah jadi senior dekat sekolah kebangsaan. lol . 

Entahlah nak . Buku latihan semua dah beli . bertimbun . cuma tinggal nak buat je . hampir 10 buku jugak ah nak kena buat . eh jap . belum campur dengan buku latihan untuk PSRA . Ya Allah . takpa ah takpa kena jugak ah buat . nak buat cane en . nak pandai kena buat ah . cuma ni je . Semangat nak study tu senanya dah ada . Ada la manusia manusia yang memadamkan api semangat itu . amboi . 

Ujian Diagnostik amenda tah dah buat dah . tinggal nak tau kelas je tahun ni . harapnya kelas yang sama ah . Tapi macam tak layak je masuk kelas tu . kelas pandai do . semua orang jawab soalan laju je bila cikgu tanya . aku sorang yang tak jawab . aku sorang je au . ye ah ada la yang tak jawab tapi dorang tau jawapan , cuma malu nak jawab je . tu je . haih rasa paling bodo dalam kelas . hm

Nuha sekarang nak cuba pandai dalam Sains , Math & English . English dengan sains rasanya paling teruk bahagian B tu Masha'Allah . Dalam exam bila masa bahagian B tu bantai je ah . dah tak tau nak jawab pe lagi . nak letak link blog ? kau cari mati ke apa nak bagi link blog tetiba . takda kaitan langsung . hahahahha

Dah takda idea nak type apa lagi ni . 
Sorry ah sebab tak selalu update . Sebulan sekali , dua kali , tiga kali je buat masa ni . Tolong jangan hasut sampai seminggu sekali nak update . Hiks . Nak tengok blog paling lawa ? Tekan SINI . Kalau benda lain yang keluar tekan SINI pulak . Okay ty . xD

k . bye .