Sunday, 23 August 2015

15 Hari Lagi


Hello !
NERVOUS GILA NAK UPSR NI WEHHHHHH 

Tak sangka dah nak upsr.
tak sangka dah nak form 1.
Asal kejap sangat eh ?

Rasa macam baru semalam start standard 6. ahaa bunyi mcm tak sado diri nak upsr xD
Lagi 15 hari mcmtu la. Haih result dah la tak berapa nak okay. SAINS TU HA MARKAH SAINS BILA NAK MENINGKAT NUAAAAAA please la nua sado diri sikit sains kau teruk weh still 60+. 

Tapi rasa mcm dah lambat nak muhasabah diri ni. Lagi 15 hari. sepatutnya dari last year dah kena sedo diri. Tak habih habih sedo sedo ni. Tapi bulan ni je dah ada 10 buku latihan nak kena siap sebelum UPSR. and tiap tiap kali habis satu buku kena beli dua lagi buku. means kalau nua dh habiskan 1 buku BI, nnti beli 2 buku BI. tak ke terseksa jiwa raga kitew :')

Tapi nak buat cane, kalau dapat result teruk.. Nanti mula la kena ejek dgn abang2. Ala bagi dorg memang ah senang D: Pastu kan akhir2 tahun ni lah ada ramai jemputan gi kenduri la tu la ini la. Memang la nak pergi masalahnya tunggu la i merdeka dulu u alls :( nnti i gi kenduri bawak buku Math sedih la hidup i :'(

Tapi sorry ah tahun ni entry2 yang Nua post mmg sikit sbb tahun ni ada exam besar, omagad omagad hahahahah. 


Bye :D