Friday, 30 October 2015

Pink

Mak aih 2 bulan lebih gak ah tak update em. emmmm...
Dulu kemain ckp lepas upsr psra semua terus nak update selalu la bagai. saja pancing.

Kalau masa ada masa kat rumah tahun ni pun jarang nak update, kalau next year masuk asrama cemmana? maaflah ya HAHAHA. Tapi srs ah Nua kalau dapat la masuk asrama, Nua update tiap kali cuti In Shaa Allah kalau sempat. 

Ni ha.
Senanya, ramai gak ah dah tanya asal blog nua ni pink.
Okay fyi, 
Nua dulu suka pink.

Kalau siapa yang memang dah follow blog ni dari dulu, msti tahu daripada yg pink terang sakit mata. skarang ni ok ah sikit. background pun nua sengaja buat warna cmtu ( sila tgk sendiri ). sbb kalau buat pink jugak, bukan setakat org laki taknak blogwalking sini, girl pun. HAHAHA. tah tah Nua sndiri taknak tgk blog sendiri. 

Oh ya ada gak yg tanya, asal header ckp wonderful pink tapi tkde ah wonderful sgt pinknya. 
Okay fyi,
header takleh ckp.
em.

and ada gak yg tanya asal lawa sgt nua punya blog. ok saja pancing.

btw sebelum nua nak tido ni.. ( acah2 je baru kul 10 HAHAHA ). Nua nak sorry sbb lama tak update walaupun dulu ckp nak update byk lepas upsr. kite buat funny je HAHAHA. Post ni pendek, sbb takda idea saya sorry lagi sekali. k bye.