Wednesday, 23 December 2015

ChocoJar by Nuhakay 2



Okay ni sebenarnya entry yg kedua Nuha post pasal ChocoJar by Nuhakay ni. Sebab entry sebelum ni pendek sangat. Bak kata cikpah " buat panjang baru puas baca " hik hik. (nampak sangat dia selalu baca entry kite)

Chocojar ni kan, jangan letak di bwh cahaya matahari/panas. Simpan suhu bilik. Kalau korang suka chocolate panas, letak la dkt tempat panas. Ataupun korg suka makan chocojar yang bubble rice dgn chocolate campur sekali? Kalau cmtu pun korg letak je bawah cahaya matahari/panas. Nnti chocolate tersebut akan jatuh kebawah. So korg boleh makan tanpa cedok kebawah sebab bubble rice dh tercampur skali <3 ( siapa tk fhm boleh tanya lebih lanjut di cbox < )

And guys! Chocojar dah ada instagram ^o^ 
It is a good news for me, sbb Nuha takda ig. Ig chocojar pun jadi lewrzzz. And apa apa pasal chocojar korg boleh tgk ig ( padahal baru 2 gambar ). And yg paling important, korg kena follow and ikuti perkembangan ChocoJar By Nuhakay dekat ig or dekat sini muah muah ciked. 

In Shaa Allah dalam masa terdekat ni, ada ChocoJar baru yg Nuha buat. Bukan chocolate & bubble rice and yg cedok2 untuk makan tu. Tapi yg sebiji2. Amboi kemain describe pelik2. Yang Nuha buat, Dark Chocolate with Almond, Milk Chocolate, Milk Chocolate with Almond. Tu je yg Nuha buat. Akan dijual nnti. 

Kalau cite lebih2, takda gambar pun tk best la. Nnti jangan lupa usha IG @choco.jarr  okay? 
Facebook or else tu. Takpayoh le dulu. Buat ig dulu. AND... Korang jangan tengok ig chocojar tu, baru sikit gambar, sikit follower...dah blah je. Sekurangnya like la gambar dulu ke, apa ke. HEHEHE.

Selain busy pasal chocojar ni, mesti la busy jgk untuk sekolah tahun dpn. Ingat dah berbisnes dh tak igt sekolah ke haa? hahhaha. Tapi mmg srs MALAS SANGAT OIIIIH NAK BELI BARANG SEKOLAH. Sementara tunggu result sekolah next year dpt ke tak, nak kena masuk sekolah menengah yg dekat2 dulu. Masalahnya baju hape pun tk beli, orentasi pun i dono anything. korek idung jela nanti sambil tanya kawan2 kite yg baik hati :3

Mmg rasa kejaaaaaaaaaaaaaaaaaaap sgt kan masa berlalu? Nak ckp enjoy tahun ni, mmg tak la enjoy. Eh jap jap. Nuha, sedar diri sikit yg kau bukan study mana pun untuk UPSR. kira enjoy la tu makcik. Start nak fokus, study semua tu bulan 3 bulan sebelum UPSR. PSRA pun study 2 minggu je. Hahahaha mmg rezeki kau la Nuha dpt ok result.

Itu saja yang Nuha dpt update kali ni. Ni pun Nuha tak boleh lama sbb kejap lagi my cousin akan dtg, so nak type panjang2 tu tak boleh la. Takut tak sempat type, cousin dh sampai. Then tinggal draft je hahahaha. Orait, thank you for reading.