Sunday, 20 December 2015

ChocoJar by Nuhakay





Hi Guyss!!
Tak sampai 2 minggu ni. Nuha dah start jual ChocoJar! :D For order, call/whatsapp 0193808603
Untuk doorgift/hantaran pun boleh, no problem. Diskaun untuk siapa yg order banyak. 

Instagram, Facebook or else belum buat lagi. Sorry but nanti kalau dh buat, Nuha akan inform. huks huks. 

Fyi Nuha guna chocolate yg sangat berkualiti. Expiry date pun lama. 1/10/2016 (dkt sticker takda expiry date, nanti Nuha perbaiki sticker tu. eceh perbaiki) 



Ni pun Nuha jual. Boleh whatsapp nombor tadi jugak. Nak buat hantaran pun boleh. Lagipun untuk sepupu Nuha yg kawin tu, nuha buatkan hantaran untuk dia. Sorry sgt la ya tkde instagram. Whatsapp je boleh untuk sementara waktu ni. Insta, Facebook or else tu Nuha akan buat jugak tapi kalau free. 

Bye :)