Thursday, 17 December 2015

ChocoJar




hi guys^^
Buat masa ni Nuha busy sgt sebab nak beli bahan-bahan, botol2 semua untuk chocojar yg Nuha akan jual tk lama lagi. Nanti dh jual, Nuha inform. Harga semua Nuha akan inform. Tu yang lama nak update semua. 

In Sha Allah dlm 2 3 minggu Nuha start jual. Sila tunggu dgn sabar ( buat sesiapa yg teringin nak beli. huhu )

Minggu lepas sepupu Nuha kahwin, tu pun satu hal la nak update masa tu. Memang tk boleh la. banyak keje kena buat. 





Lagipun jadi bridesmaid ni ha. (Lanje skit gambar, baru dpt panjangkan entry sbb kekeringan idea hahahahahah).

Masa jadi bridesmaid tu, kena la bagi gula2 kat budak2. Sampai lenguh kaki nak berdiri. Disebabkan asyik keluarga sebelah kitorg ni je yg buat kerja, Nuha pun saja tukar syif dgn keluarga sebelah paklong (buat2 kenal jela eh). Baru la boleh makan byk2, minum byk2, selfie byk2..hohohohohohoh

Berbalik pada topik ChocoJar tadi, chocojar ni mmg sedap srs tk tipu. Tak muak sbb ada bubble rice. Tapi tolong jangan call/whatsapp dulu sbb tak jual lagi. Buang credit ualls je. 

Okay, bye!!