Sunday, 17 January 2016

Last Day




Hai^^
Ni Nuha nak bagitau, ni last post yang Nuha buat sebelum masuk asrama.
Nuha dapat sekolah agama, and esok (18/1) in Shaa Allah nak register. 

TAPI

Esok nak check keputusan MRSM, kalau dapat.. Nuha boleh update lagi <3 Kalau tk dapat, nuha masuk situ terus. So nuha nak cakap bye bye dulu la.

Nuha mintak maaf sebab tak rajin nak update sebab busy dengan chocojar. sehari dalam 10-20 botol jugak la dapat. Masatu la terhegeh hegeh bawak gi sekolah dengan beg yg sumbat chocojar, beg telekung semua. 

Then masa dh nak pindah ni, dah takda lah yang order dari sekolah. kot la. Hahahhaha. Sapa2 yang teringin nak beli chocojar, In Shaa Allah ada dekat gerai Coffee Gempak depan bus stop Subang Suria. Kat situ memang ada ( kalau ada stock )

And yayyy Nuha dapat phone baru. Sebelum ni ramai suruh Nuha buat insta. INSTA CHOCOJAR SUDAH LA HAHA. Nanti2 jela Nuha buat. Kalau dapat mrsm esok, Nuha buat yehh. Cikpah ngan Sara sila doakan dapat mrsm. hahahahaha korang pun tolong doakan yg terbaik.

Nuha pun taktahu asal kalini nak pack untuk esok, rasa malas sangat. rasa cm tak excited sgt. Persiapan pun tkde sangat. Macam dah confirm2 esok dapat mrsm. Hahahhaa. Maybe tk ready lagi nak masuk sekolah asrama. kot? Tapi Nuha mmg sangat sangat nak masuk sekolah asrama. EH ENTAH LA AWOK

Kalau Nuha tk dapat mrsm, Nuha janji tiap kali masa cuti dan FREE, nuha update. Kalini tk mungkir la sebab dh 2 kali mungkir janji. hakhakhak ( padahal bukan org kesah kau nak update ke tk nuaaa )

Nuha pun tkleh nak update panjang2 sangat ni, sebab baru balik dari kenduri kawin. Tengah berlekit2 tetiba ada mood nak update. ahahahah. 

Goodbye. See ya gaiss