Sunday, 2 October 2016

Final Exam


Ola^^
Macam macam jadi dalam tahun ni, bulan ni.
Ada jugak benda sweet yg jadi sampai boleh jadi angau xD
Whatever la kau nk sweet ke, nk dpt benda buruk ke.
Remember your final exam.
Your. Final exam,
Your.. final exam.
BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERK

Dh try buat study schedule. Tapi tktahu la schedule tu dh kali yg keberapa. Tukar, tukar, tukar. Bukan setakat tukar, bukannya ikut pun.

Final exam ni bukannya senang. Dengar cite lagi susah dari exam sem yg lain. Kau bayang ah exam yg lain pun Nuha tk dpt score, tk dpt 3.5 and above. NAK SCORE FINAL EXAM GHAHAHHHAHHAHAHAHAHAH In Shaa Allah. Believe in Allah. Tapi awok pun kena usaha, Nuha.

Masa balik cuti aritu sempat gak la jumpa kawan kawan jap. Yang mana yg sempat jumpa cuma yg rapat2 je. Takde ah macam reunion sgt. Tu pun skrg Nuha rasa awkward gila nk borak ngan dorg. Nak selfie dengan dak2 laki sekolah lama? Lagi la awkward.

Sorry la kengkawanz kengkawanz Nuha, Nuha dh lain ni wak. Dulu awak tak appreciate perangai saya, dulu awak tk appreciate saya, dulu awak palau saya, kalau awak nak perangai lama saya balik tu maybe tkde dh wak. Hope awak rindu HAHAH geli k geli.

Back to the main topic, tah la. Exam dulu pun dapat below 3.5. Nak catch up balik bab yang tk faham tu, selalu je takda masa. Homework bertimbun. banyak aktiviti sepanjang minggu.

Banyak aktiviti?
Er tak pun senanya.
Nuha sendiri buat benda jadi busy HAHAHAHA

Sorry tak dapat update panjang sangat, maybe next time. See ya next week or bila bila kalau panjang umur In Shaa Allah. Jzkk